潮阳汽车网

    why are we rushing for things that pass away? an

    发布时间:2020-03-21

    singing

    在there be句型中 动词用v-ing

    回复:

    徐州市2003年初中毕业、升学考试
    英 语 试 题
    (本试卷满分为135分,不包括口语测试15分。考试时间120分钟)

    总分 题号 一 二 三 四 五 六 七
    得分
    一、词汇(共25小题,每小题1分,满分25分)
    A)根据句子意思,用括号内所给词的正确形式填空,将答案写在右边横线上。
    1. There are two dialogues in the _____ (twelve) lesson.
    2. One of his _____ (tooth) is bad. So it’s hard for him to eat things.
    3. They climbed up Mount Qomolongma _____ (success) in May, 2003
    4. “Turn down the radio. It’s too _____ (noise),” said Mother.
    5. We have _____(little) rain this year than last year.
    6. The children often go _____(swim) in the river in summer.
    7. Allan was very _____ (care) yesterday and broke one of his legs.
    8. This time she finished her homework all by _____ (her).
    9. Our headmaster is showing some _____ (visit) from the U. S. around our school.
    10. Tom was too excited _____ (fall) asleep.
    11. The PRC _____ (found) on October l, 1949.
    12. Mrs. Black was always busy _____ (wash) clothes when I saw her.
    13. You cannot cross the street until the light _____ (turn) green.
    14. Do you know the girl _____ (call) Alice?
    15. --Why don' t you go to the cinema with us?
    --Because I _____ (see) the film.
    B)根据句子意思及汉语提示,写出所缺的单词,将答案写在右边横线上。
    16. The _____ (人口) of our city is over nine million.
    17. Deng Xiaoping is _____(被认为) as one of the greatest men in the history of China.
    18. Beijing is the _____ (首都) of our country.
    19. Books on science are _____ (有帮助的) to young people.
    20. His grandmother has been _____ (死) for five years.
    C)选出一个与划线部分意思相同或相近的选项,将序号填在方框内。
    21. Have you heard from your uncle?
    A. received a letter from B. got news from
    C. heard about D. heard the voice of
    22. We enjoyed ourselves at the party yesterday.
    A. played ourselves B. drank ourselves C. had a good time D. looked after
    23. Be careful! A car is coming near.
    A. Look up B. look out C. look for D. Look at
    24. Her father joined the Party last year.
    A. entered B. came into C. became a member of D. took part in
    25. They reached New York the day before yesterday.
    A. got B. get to C. arrived in D. passed
    二、选择填空(共20小题,每小题1分,满分20分)
    从A、B、C、D四个选项中,选出可以填入空白处的最佳答案。
    26. --Will you pass me today's newspaper? -- ______.
    A. Yes, please B. Here you are C. You are welcome D. Not at all
    27. I have never read _____ interesting book before.
    A. so a B. such a C. so an D. such ah
    28. --Dinner isn’t ready yet.
    -- How _____ will it be ready?
    A. soon B. long C. much D. often
    29. The Smiths _____ China for three years.
    A. have come B. have been to C. have been in D. have come to
    30. -- I’ve got a new dictionary.
    -- How much did you _____ it?
    A. buy B. spend C. pay for D. cost
    31. --May I speak to Mr. Brown? -- _____.
    A. No, you can't B. I'm sorry, he is out C. I'm Miss Gao D. Yes, I am
    32. I think maths is _____ difficult than English.
    A. very B. much C. as D. much more
    33. Your mother is sleeping. You'd better _____.
    A . not wake up her B. not to wake up her
    C. not wake her up D. not to bake her up
    34. You will find _____ useful to learn even a little English.
    A. it B. it was C. that D. this
    35. Shanghai is _____ the largest cities in the world.
    A. between B. among C. of D. in
    36. --Will you show me the photo of your family?
    --OK. I’ll _____ it here tomorrow.
    A. take B. bring C. carry D. catch
    37. Yesterday I was just to go out _____ someone telephoned me.
    A. when B. while C. as D. that
    38. All the boys were very tired, but _____ of them would take a rest.
    A. all B. neither C. any D. none
    39. _____ fine weather it is!
    A. What B. How C. What a D. How a
    40. He spoke very fast and very _____ people understood what he said.
    A. little B. a little C. few D. a few
    41. The heavy snow stopped them the village.
    A. from leave B. from left C. from leaving D. leave
    42. The songs _____ the Beetles sang were very popular.
    A. which B. who. C. whom D. whose
    43. Do you still remember _____ at the meeting?
    A. that Jim said B. what Jim said
    C. did Jim said that D. what did Jim said
    44. --Must I leave right now?
    -- No, you _____.
    A. may not B. can't C. mustn't D. needn’t
    45. I liked to play football when I was young. _____.
    A. So he was B. So was he C. So did he D. So he did
    三、句型转换(共5小题,每空1分,满分10分)
    改写下列句子,使其原句意思相同或相近。每空填一词。
    46.My father isn’t a history teacher. My mother isn’t a history teacher, either.
    _____ my father _____ my mother _____ a history teacher.
    47.They could see icebergs here and there.
    They could see icebergs _____.
    48.The film began half an hour ago.
    The film has been _____ _____ half an hour.
    49.No matter what you do, I am able to help you.
    _____ you do, I can help you.
    50.The runner fell behind the others though he did what he could.
    The runner _____ to keep up with the others though he _____ his _____.
    四、情景交际(共20小题,每小题1分,满分20分)
    A)从题右A-E五个选项中,选出能与下列句子正确匹配的答语。
    51. Would you like to have something to eat? A. No, not even once.
    52. Have you been abroad? B. Thank you. Very delicious.
    53. What's your trouble, young man? C. Of course not. Here you are.
    54. Would you mind lending me your dictionary? D. No, thanks. I’m not hungry.
    55. Help yourself to some chicken. E. I’ve got a headache.
    B)根据对话内容,从对话后的方框中选择适当的句子完成对话。
    Mike: Which do you prefer, art or music?
    Kate: I prefer music to art. I think music is more interesting than art.
    Mike: Really? (56)_____ Art is more interesting than music. (57)_____ I prefer art to music.
    Kate: No. Music is much more popular. (58)_____
    Mike: But I have to say you don’t sing well. I’m afraid nobody likes to listen to you when
    you sing.
    Kate: But you draw badly. (59)_____
    Mum: Oh, children, stop talking like that, please. (60)_____ They both make our life more
    interesting.

    A. They are both important. B. You can see nice art everywhere.
    C. It can be heard every day. D. I can’t agree with you.
    E. No one enjoys your pictures.
    C)根据对话内容,在下面横线上写出对话中所缺的单词,使对话完整、合乎情景。
    A: Where did you go this morning, Mrs. Green?
    B: I (61)_____ shopping.
    A: Did you (62)_____ anything?
    B: No, I bought (63)_____. There were too many people in the shop. My daughter got (64)____.
    A: Really? Have you (65)_____ her?
    B: Yes, I have. I really (66)_____ shopping.
    A: You’re right.
    B: In the shop my daughter moved faster than me. A few minutes later, I couldn’t see her any (67)_____. She was lost.
    A: Were you (68)_____?
    B: Of course. She was still (69)_____ when I found her. She said she would not go shopping
    (70)_____.
    五、完形填空(共15小题,每小题1分,满分15分)
    阅读下面短文,从文后各题的四个选项中选出最佳答案。
    Why do we count things in group of ten? The reason (原因) is that we have ten fingers. Long (71)_____, when people had to count a lot of things, they matched them against their (72)_____. First they counted out enough objects to match the fingers of (73)_____ and then put them (74)_____ in one group. (75)_____ there were more than ten, they formed more groups. We can call our numbers “two-handed” numbers, because they developed from the (76)_____ that people counted things on two (77)_____.
    Some people had “(78)_____ numbers”, too. Because there are five fingers on one hand, they counted things out in groups of five. It was (79)_____ by Romans (罗马人) who lived in
    Italy over 2000 years ago. We call their (80)_____ numbers Roman numerals and we use them
    even today. In Roman numerals, “Ⅰ” stands for one, and “V” stands for five. Six, the Romans wrote “VI”.
    (82)_____ people counted objects in groups of 12. We (83)_____ use the 12-in-one-group
    system(系统) for telling time with a clock. We count the (84)_____ from one to twelve and then start (85)_____ one again.
    71. A. time B. ago C. before D. time before
    72. A. numbers B. hands C. finders D. feet
    73. A. all hands B. both hands C. each hand D. either hand
    74. A. up B. down C. away D. aside
    75. A. If B. As C. Because D. Finally
    76. A. idea B. rule C. fact D. reason
    77. A. ways B. means C. groups D. hands
    78. A. one-hand B. two-handed C. ten-in-all D. half
    79. A. discovered B. made C. taken D. used
    80. A. old B. written C. counting D. one-to-ten
    81. A. Count B. Counting C. To count D. In order to write
    82. A. Few B. Many C. Sometimes D. Very often
    83. A. still B. seldom C. used to D. have stopped to
    84. A. numbers B. hours C. minutes D. time
    85. A. with B. by C. out D. them
    六、阅读理解(共15小题,每小题2分,满分30分)
    ( A )
    Dear sir,
    Just over six months ago, I saw an advertisement in a morning newspaper for a set of the complete works (全集) of William Shakespeare. Your company offered this set at a low price: 15 pounds and 50 pence. I had wanted a set of Shakespeare's plays and poems or some time, so I sent for them.
    Two weeks later, the books arrived, together with a set of the works of Charles Dickens which I had not wanted. So I returned the Dickens' books to you. Two more weeks passed. Then there arrived a second set of the works of Shakespeare, the same set of Dickens’ books and a set of the plays of Moliere, in French. I do not read French, and they were not useful at all, so I wrote to you.
    You did not answer that letter. Instead you sent me a bill for 42 pounds and a set of the plays of Schiller, in German. I have no room for any more books, and I have no time to read them all.
    Please send no more books, no more bills and no more angry letters for payment. Just send one large truck and take all the books away, leaving me only with the one set of the works of Shakespeare for which I have paid.
    Yours,
    Simon Walker
    根据书信内容,判断下列各句正(T)误(F)。
    86. The advertisement in the morning newspaper was for a set of the complete works of William Shakespeare.
    87. Mr. Walker wanted to order Dickens' books.
    88. Two weeks later, he got the works of Schiller.
    89. The company wanted Simon to pay for all the books.
    90. Mr. Walker told them to take away all the forks except Shakespeare's books.
    (B )
    CATV
    CATV is a short way saying “community antenna (公用天线) television”. But “cable
    television” is the name most people use. Cable television allows viewers(观众) to receive TV
    programs that they can not pick up with their ordinary antenna.
    Television signals (信号) do not follow the curve(曲线) of the earth. They travel in straight lines in all directions. Signals from a TV station move towards the horizon(水平线) and then go into space. If you live only a few miles from a TV station, you may get a good picture on your set. But if you live more than 50 miles from a station, you may not get any pictured at all.
    CATV began in 1948. People in places far from TV stations had to pay for putting up high antennas. A community antenna was usually placed on a hill, a mountain or on a high tower. The antenna picked up TV signals and fed them into a small local(当地的) station. From the station, thick wires called cable ran out to nearby homes. Each person using the cable paid a monthly charge(费用).
    CATV worked well, and soon new uses were found for it. Local stations could feed programs into empty channels that were not in use. People along the cable could have local news, weather report, and farm and school news at no extra charge.
    Toddy, cable television has moved into cities. It brings in extra programs that city viewers with ordinary antenna can not see. It is also used in many classrooms throughout the country.
    根据短文内容,选择正确答案。
    91. From the first paragraph we know that _____.
    A. most people use cable television
    B. “community antenna” is used for cable television
    C. a community antenna is used for cable television
    D. an ordinary antenna can not pick up TV programs
    92. Of the following, which is not the way TV signals travel?
    A. In a curve. B. In a straight line.
    C. In all directions. D. Towards the horizon.
    93. Cable TV is becoming more and more popular because _____.
    A. it is free of charge B. it provides all TV users good pictures
    C. it only needs a bit of cable D. it can provide more programs
    94. On the whole, this passage is about ______.
    A. how to put up high antennas B. a way of picking up better TV programs
    C. how to use the empty channels on your TV set D. the way that TV signals are sent
    95. From the passage we can infer (推测) that ______.
    A. TV has begun to be used for educational purpose(目的)
    B. viewers can receive more TV programs with their ordinary antennas
    C. cable TV can not be used in small towns
    D. antennas for cable TV are usually put up in the center of a community
    ( C )
    Finders Keepers?
    Mel Kiser was driving along a busy highway in Columbus, Ohio. He saw an armored truck (运钞车) and a few cars ahead of him. Suddenly the doors of the armored truck opened, and a blue plastic bag fell out of the truck. A car in front of Mr. Kiser hit the bag. The bag ripped (撕破) and money spilled out. Then another bag fell out of the truck, and another. Money was flying everywhere.
    At first, drivers thought the green papers on the highway were leaves. Then they realized that the green papers were not leaves-they were money! Drivers stopped their cars right in the middle of the highway. People jumped out of their cars and began picking up money. They were putting ten-, twenty-, and one-hundred-dollar bills into their pockets. One man said, “Money, money, money! It's all free! Grab some while you can!”
    Mr. Kiser also got out of his car. He grabbed a plastic bag of money, put the bag in his car, and drove away.
    Later Mr. Kiser counted the money. He had $57,000. For the next two hours Mr. Kiser thought about the money. He dreamed about spending it. He needed a new furnace(火炉) for his house. He wanted to take a vacation in Florida. But he decided to return the money. He drove to the police station and gave the police the $57,000.
    The armored truck company offered 10 percent reward, so Mr. Kiser got a reward of 5,700. A few more people returned money and got rewards, but over one million dollars were still missing.
    Then a man telephoned the armored truck company and aid, “I was, driving along the
    highway when I saw the money. People were running everywhere. I had a camera in my car
    and I took some pictures. Would you like the pictures?”
    “Yes!” answered the company. The company gave the pictures to the police. The police looked closely at the pictures. They looked at the cars, the license plates, and the people's faces. They tried to find the people who had taken the money, but they didn’t have much luck.
    One man telephoned a Columbus newspaper. The man did not give his name. “I took two bags of money,” he said. “I’m going to take the money and leave Columbus. I have enough money for the rest of my life.”
    根据短文内容,选择正确答案。
    96. Mel Kiser was driving along a busy highway when he saw ______.
    A. a truck hit a blue plastic bag
    B. three blue plastic bags fell out of the truck one after another
    C. a car hit the truck ahead of him D. someone was flying money
    97. The drivers stopped suddenly in the middle of the highway because _____.
    A. there was a traffic accident ahead of them.
    B. they didn’t believe the green papers were money
    C. they had grabbed some money. D. they wanted to pick up money
    98. Mel Kiser needed a furnace, so probably _____.
    A. he was an honest man B. drivers liked furnaces
    C. the weather is sometimes cold in Ohio D. it was easy to make money in Columbus
    99. If a man returned a million dollars to the company, the company would pay him _____ dollars as a reward.
    A. one hundred thousand B. one thousand and one hundred
    C. ten thousand and one hundred D. ten hundred and one thousand
    100. The police looked closely at the pictures, but _____.
    A. they did not realize that the money was falling from the truck
    B. the man who had taken the money did not give his name
    C. they did not believe that the man would leave Columbus
    D. they did not find the people who had taken the money
    七、书面表达(共1小题;满分15分)
    假如上周六你参加了你朋友Ann的生日聚会,请用英语写一篇60词以上的短文,叙述有关情况。要求包括下列内容:
    1.聚会的时间、地点和参加人员。2.生日礼物和聚会过程。
    _____________________________________________________________________________
    _____________________________________________________________________________
    _____________________________________________________________________________
    _____________________________________________________________________________

    徐州市2003年初中毕业、升学考试英语试题答案
    1.twelfth 2.teeth 3.successfully 4.noisy 5.less 6.swimming 7.careless 8.herself 9.visitors 10.to fall 11.was founded 12.washing 13.has turned 14.called 15.have seen 16.population 17.regarded 18.capital 19.helpful 20.dead 21.A 22.C 23.B 24.C 25.C 26.B 27.D 28.A 29.C 30.C 31 B 32 D 33.C 34.A 35.B 36.B 37.A 38.D 39.A 40.C 41.C 42 A 43 B 44.D 45.C 46.neither, nor, is 47.everywhere 48.on, for 49.Whatever 50.ffailed, tried best 51-55 DAECB 56-60 DBCEA 61.went 62.buy 63.nothing 64.lost 65.found 66.hate 67.more 68.worried 69.crying 70.again 71-75 BCBCA 76-80 ADADB 81-85 ACABA 86-90 TFFTT 91-95 CADBA 96-100 BDCAD

    回复:

    初一英语期末试卷

    试卷满分:120分

    t听力部分省略(25分)
    一、单项选择 (本题共20分,每小题1分)从四个选项中选出一个最佳答案。
    ( )1. How many ____ of ____ would you like?
    A. bottle ; milk B. bottles; milk C. bottles; milks D. bottle; milks
    ( )2. The students go to the park ____ Day.
    A. in Children B. on Children C. in Children's D. on Children's
    ( )3. There aren't ____ books on the desk.
    A.one B. much C. some D. any
    ( )4.- Aren't you a student?
    - _____.
    A. Yes, I'm not B. No, I'm C. No, I'm not D. No, I don't
    ( )5. Don't talk. Your brother ____ his homework.
    A. do B. doing C. is doing D. does
    ( )6. ____ Lily and Lucy like Beijing duck?
    A. Does B. Do C. Are D. is
    ( )7. - I don't like fish ____ chicken.
    - I don't like fish, ____ I like chicken.
    A. and; and B. and; but C. or; but D. or; and
    ( )8. There is ____ water in my glass. Will you please give me _____?
    A. little; some B. few; any C. few; some D. little; any
    ( )9. Linda often ____ her homework in the evening, but this evening she ____ TV .
    A. does ; watches B. is doing; watches
    C. does ; is watching D. is doing; is watching
    ( )10. - ____ does your father do?
    - He is a worker.
    A. What B. Who C. Which D. How
    ( )11. It's time for Meimei and ____ to work.
    A .I going B. I to go C. me going D. me to go
    ( )12. Here is your coat. Please ____ .
    A. put on it B. wear it C. put it on D. put away it
    ( )13. I ____ skate. It's too ____.
    A. can't; hard B. can; hard C. can't ; easy D. am not; hard
    ( )14.We go to school____ Monday ____ Friday, so we can have a good rest at weekends.
    A. from; to B. on; on C. at; on D. in; on
    ( )15. - Are you listening or writing?
    - ____.
    A. Yes, I'm writing B. I'm not writing C. I'm listening D. No, I'm not
    ( )16. - Can you _____ Chinese, Mr. Smith?
    - Yes, but only a little.
    A. talk B. speak C. tell D. say
    ( )17. -How many ____ are there in the box?
    - There's only one.
    A. potato B. potatoes C. tomatos D. radioes
    ( )18. Jill is from ____ , she is American.
    A. Toronto B. Paris C. London D. New York
    ( )19. The Chinese people ____ great and ____.
    A. is ; friend B. is ;friendly C. are; friend D. are; friendly
    ( )20. I want ____ home.
    A. to go B. going C. to go to D. go
    二、句子翻译 (15分)(局部翻译1分,整句翻译2分)
    21.你能帮我找自行车吗?
    ________________________________________ find my bike?
    22.谁教你们英语?
    ________________________________________ you English?
    23.星期天商店这时关门了。
    The shop ________________________________________ at this time of day on Sunday.
    24.他没有铅笔。
    He _______________________________________ pencils.
    25. 周杰伦是我最喜欢的歌星。
    Jay Chow is my ________________________________________.
    26.步行有益于健康。
    ____________________________________________________________________________
    27.别这样传球。
    ____________________________________________________________________________
    28.妈妈正在整理床铺。
    ____________________________________________________________________________
    29.她非常喜欢游泳。
    ____________________________________________________________________________
    30.这辆自行车的价格是多少?
    ____________________________________________________________________________
    三、补全对话 (本题共15分,每空1分)
    在对话的空白处填入适当的话语(可能是句子、词组、词),使对话意思完整。
    Dialogue 1
    A: Can I help you?
    B: (31) ________________________ . I want some pears.
    A: Certainly. (32) ________________________ pears do you want?
    B: I want two kilos.
    A: Here you are. (33)_____________________?
    B: No. And some apples,please.
    A: How many apples?
    B: Three kilos,please.
    A: Here you are.
    B: (34) ______________________?
    A: They are 20 yuan 98 fen.
    B: (35)_________________________.
    A: Thanks. Goodbye.
    Dialogue 2
    Zhang Hua: Hello! (36) ______________________________?
    Bill: My name is Bill. I am from London. (37) ________________________________?
    Zhang Hua: I am from Shanghai.
    Bill: So you speak (38)______________________________.
    Zhang Hua: Yes. That's right. (39) ______________________________?
    Bill: I like it very much. It's great.
    Zhang Hua: (40) ______________________________?
    Bill: Oh, the people and the food.
    Dialogue 3
    Ann: There is a kite over there.
    Betty: (41) __________________________?
    Ann: Over there,in the tree.
    Betty: Let's go and see. Oh, it's a kite.
    Ann: Yes, it's a new one.
    Betty: (42) ____________________________? Yours?
    Ann:No. My kite is at home. It's broken. I think it's Mike's. He can't find his kite. Let's go and ask him.
    Betty: Mike, is this your kite?
    Mike: (43) _______________________________. Oh, yes, it's mine.
    Betty: Here you are. You must (44)___________________________it.
    Mike: Thank you very much.
    Betty and Ann: That's right. Listen! That's the bell.
    Mike: (45) __________________________ for our English class.
    四、完形填空 (本题共10分,每空1分)
    阅读短文,根据短文的意思,在每个空白处填入一个适当的词,使短文在结构和意义上完整。

    Lucy and Kate (46)_____________ good friends.
    They are Lucy and Kate (47) _____________Americans.
    They speak(48)_____________ very well. Lucy is(49)_____________ at swimming, but Kate
    (50)_____________ . She is good at (51)_____________ . She often sings in the afternoon. Usually they both come to school (52) _____________ bike. Sometimes they come to school by (53) ___________ . But now they are(54) _____________ in the street. It's a fine (55) _____________ for a walk.
    五、阅读理解 (40分)
    (一)阅读下面五篇短文,从各小题的四个选项中选择一个正确的答案(24分,每小题1分)
    Passage 1
    I work in a small shop. It's near an English school. Every day many people come to buy things.
    In the morning, I get up at six, and then I have breakfast. I go to work by bike.
    I get to the shop at about seven. The shop opens at seven thirty. We sell food and drink. And we sell school things, too. So there are many students in the shop from morning to evening. All of us go home for supper.
    ( )56. The shop is _____ .
    A. next to a bookshop B. near a school C. behind the writer's house D. in the park
    ( )57. The writer goes to work _____.
    A.by car B. by bus C. by bike D. on foot
    ( )58. The shop sells _____ .
    A. only school things B. food and drink and school things C. clothes D. shoes
    ( )59. The shop is open for _____hours(小时).
    A. about ten B. eleven C. twelve D. about twelve
    ( )60. The works in the shop have supper _____.
    A. at home B. in the shop C. near a school D. near the shop
    Passage 2
    I have a little dog. Its name is Jim. Every morning Jim goes to the shop in the village. The girl in the shop gives him two things: a sweet(糖) and a newspaper. Jim eats the sweet and takes the news-paper in his mouth. The he runs home.
    I like reading my newspaper in bed before I get up. Jim knows that and he brings the newspaper to my bedroom. When I am eating my breakfast he brings all the letters to me. After that he goes outside to wait for the bus. When he sees the bus coming down the road, he makes a noise(噪音). I run out, and the bus stops for me. Jim never lets me miss the bus.
    ( )61. Where does Jim go early in the morning?
    A. He goes to the shop. B. He goes home. C. He goes to bed. D. He goes to the street.
    ( )62. What does Jim bring from the village?
    A.He brings a sweet in his mouth. B. He brings the letter.
    C.He brings my newspaper. D. He brings my breakfast.
    ( )63. Why does Jim come to my bedroom?
    A. To play with me. B. To give the newspaper to me.
    C. To bring me a sweet. D. To wait for a bus.
    ( )64. What does Jim do when he sees the bus?
    A. He runs home with the newspaper. B. He comes to my bedroom.
    C. He makes a noise. D. He runs away.
    ( )65. When do I read the newspaper?
    A. When I am eating my breakfast. B. When the bus comes.
    C. When Jim comes home. D. When I am in bed.
    Passage 3
    The Brown family are at home. Mrs. Brown is in the kitchen(厨房). She is making cakes. Mr.
    Brown is in the living room. He's sitting in a chair and reading a book. Jim and his friend, Mike, are in the garden. They are playing football. Sue and her friend, Ann, are in Sue's bedroom. They are watch-ing TV.
    ( )66. How many people are there in the Brown family?
    A. Six. B. Four. C. Two. D. Three.
    ( )67. Where is Mr. Brown reading a book?
    A. In his bedroom. B. At the window. C. In the living room. D. Under a tree.
    ( )68 Who is in the kitchen?
    A. Sue's mother. B. Mr. Brown. C. Jim's father. D. Ann's mother.
    ( )69. Who are playing in the garden?
    A. Jim and B. Jim and Mike. C. Jim and his sister. D. Jim and Ann.
    ( )70. What are Sue and Ann doing? They are _____.
    A. watching TV in the living room B. playing football in the garden
    C. watching TV in Ann's room D. watching TV in Sue's bedroom
    Passage 4
    Hi, my name is Jiajia. I'm a student. My father is an office worker. We're from China, but we're in England now.
    Here is a colour picture. It's a picture of my class. The woman is Miss Chen. She is our English teacher. Jack, Helen and Yangyang are my new friends. Yangyang is from China, too. We like England. We like all our friends here.
    ( )71. Who is Jiajia's teacher?
    A. Yangyang. B. Helen. C. Miss Green. D. Mrs. green.
    ( )72. How old is Jiajia?
    A. She is ten. B. She's fifteen. C. She isn't old. D. Sorry, I don't know.
    ( )73. What does "colour picture " mean? It means _____ in Chinese.
    A. 有颜色的画 B. 彩色的画 C. 色彩鲜艳的画 D. 彩色照片
    ( )74. Where is Yangyang? She is _____.
    A. in England B. in China C. at Jiajia's home D. at home
    ( )75. Why is Jiajia in England? Because _____.
    A. she wants to study England B. her father and mother are in England
    C. she likes England D. she has some good new friends in England
    Passage 5 Playing Football
    Look! The team from Class 1 and the team from Class 3 are playing football. A boy from Class 1 is running with the ball. He is Li Lei. Jim is running near him. He wants to get the ball., but he can't. The ball is on Li Lei's foot. Tom is running over. He is stopping Li Lei. Li Lei can't pass Tom with the ball. He passes the ball to Li Ming. Li Ming gets the ball. Li Ming is running with the ball. Oh! He kicks (踢) the ball. Woo! The ball is in.
    ( )76. Li Ming is _____.
    A. from Class 1 B. from Class 3 C. Li Lei's brother D. a football
    ( )77. _____ are in the same team.
    A. Jim and Li Lei B. Li Lei and Tom C. Tom and Li Ming D. Jim and Tom
    ( )78. The team from Class 1 and the team from Class 3 are _____.
    A. 1:0 B. 1:1 C. 0:1. D. 0:0
    ( )79. Which of the following is right?
    A. There is a ball on Li Lei's foot. B. Tom kicks the ball in.
    C. Jim stops Li Lei. D. Li Ming gets the ball in.
    (二)阅读下面短文和名片,回答问题。(16分,每小题2分)
    Passage 6
    It's a fine Sunday morning. Jim and his mother are in a bus. They are going to a farm. There are many people in the bus. Two of them are American. They are speaking English. Jim can speak a little English., but his mother can not. The driver is a young woman. She is wearing a white blouse. All the people in the bus are very friendly.
    80. What day is today?

    _______________________________________________________________________________

    81. Where are Jim and his mother going?

    _______________________________________________________________________________

    82. Are there any English people in the bus?

    _______________________________________________________________________________

    83. Who is driving the bus?
    Passage 7
    Chaoyang Foreign Language SchoolWu LijunMusic Teacher65 Xigang, Dalian 116000 Tel: 0411-4313861E-mail:wulj@sohu.com Fax: 0411-4312789

    84. What does Wu Lijun do?

    _______________________________________________________________________________

    85. Where does she work?

    _______________________________________________________________________________

    86. What's her e-mail address?

    _______________________________________________________________________________

    87. What's her telephone number?

    _______________________________________________________________________________
    六、提示作文 (20分)
    (一) 、根据下表内容,以My Friend 为题,写一篇50词左右的短文。要求语言流畅,表达清楚。(10分)
    姓名: 赵明
    年龄:13
    班级:一 年 四 班
    学校:希望中学
    住址:迎宾路 8号
    爱好:英语 电脑 看书 踢足球
    父亲: 司机
    母亲: 医生
    姐姐:工人

    _________________________________________________________________________________

    _________________________________________________________________________________

    _________________________________________________________________________________

    _________________________________________________________________________________

    _________________________________________________________________________________

    _________________________________________________________________________________

    _________________________________________________________________________________

    ________________________________________________
    (二)、根据下面的提示, 以The Jacksons' Sunday为题,写一篇不少于60词的短文,要求写出全部要点。(开头已给出)(10分)
    1. 星期天杰克逊一家起得很早。
    2. 平时不大吃早饭,但星期天常吃。
    3. 饭后先去教堂(church), 遇见很多人,之后去公园。
    4. 全天在公园里。划船,树下吃野餐,饭后孩子放风筝,杰克逊夫妇钓鱼。玩得痛快。
    The Jacksons' Sunday
    The Jacksons get up
    ______________________________________________________________

    _________________________________________________________________________________

    ________________________________________________________________________________

    _________________________________________________________________________________

    _________________________________________________________________________________

    _________________________________________________________________________________

    _________________________________________________________________________________

    _________________________________________________________________________________

    _________________________________________________________________________________

    _________________________________________________________________________________

    _________________________________________________________________________________

    _________________________________________________________________________________

    _________________________________________________________________________________

    _________________________________________________________________________________

    _________________________________________________________________________________

    _________________________________________________________________________________

    参考答案:
    一、1-5 BDDCC 6-10 BCACA 11-15 DCAAC 16-20 BBDDB
    二、21. Could/Can you help me 22.Who teaches 23.is closed 24.doesn't have any/ has no
    25.favourite singer 26. Walking is good for health. 27. Don't pass/throw the ball like this. 28. Mum is making the bed.29. She likes swimming a lot/ very much.30. What's the price of the bike / How much is the bike?
    三、31.Yes, please 32. How many 33. Is that all 34.How much are they 35.Here's the money
    36.What's your name 37.What about you (Where are you from) 38.Chinese.39. How do you like China 40.What do you like about China 41.Where 42.Whose (kite is it) 43.Let me see 44.look after

    回复:

    - 2010 年四川省南充市中考英语试题 (满分100 分,考试时间90 分钟) 第一部分听力(共两节;满分20 分) 第一节(共5 小题;每小题1 分,满分5 分) 听下面五段对话,每段对话后有一个小题,从题中所给的A、B、C 三幅图片中选出最佳选 项。听完...

    回复:

    in order that 58. Nowadays people are not ready to buy things just __c... Oh daddy, I didn’t pass the driving test. A. why B. because C. ...

    上一篇:谁有酷Q机器人词汇 全点的 还有签到插件 有的请发 285192151@qq.com 不然就加我QQ 然后加我直接发过来 谢谢 下一篇:哪位大师在啊帮我解下卦象 我是用一元硬币摇六次得出的,摇卦时间是2014年12月5日晚7点过8分

    返回主页:潮阳汽车网

    本文网址:http://www.0661car.cn/baidu/view-15500-1.html
    信息删除